ČESTA PITANJA
Informacije o porudžbinama

Ako želite da kupite neki od naših proizvoda, samo kliknite na ‘Dodaj u korpu’. Da biste finalizirali svoju porudžbinu, kliknite na korpu za kupovinu koju ćete pronaći u gornjem desnom uglu ekrana. Zatim ćete biti preusmereni na stranicu procesa plaćanja gde možete da unesete svoju adresu za isporuku.
Kada napravite i završite svoju porudžbinu, ona je spremna za dostavu. Ako želite da izmenite celu porudžbinu ili bilo koje stavke koje ne želite obavezni ste nas odmah kontaktirati putem e-maila prodaja@denistar.rs ili putem broja telefona 020 / 316 000.
Da, tokom poručivanja možete izabrati „Dodaj drugu adresu“ gde možete da unesete drugu adresu od Vaše adrese.
Da biste pronašli svoju veličinu, proverite etiketu Denistar artikla koji Vam dobro stoji. Ako ga više nemate, pogledajte našu ‘tabelu veličina’ na stranici proizvoda koji pretvara Vaše telesne mere u Denistar veličine odeće.
To zavisi od statusa isporuke. Molimo kontaktirajte naše odeljenje za korisničku podršku što je pre moguće i pripremite broj Vaše porudžbine. Kada se Vaša porudžbina obradi, više je ne možete otkazati.

Proizvod možete vratiti do 30 dana nakon što ga primite.

Predmeti koje želite da vratite ne smeju da se nose ili peru. Naravno, možete isprobati proizvode da biste videli da li odgovaraju ili ispunjavaju Vaša očekivanja, ali ako nameravate da ih vratite, uverite se da predmeti ne pokupe neprijatne mirise. Proveravamo svu vraćenu odeću na mrlje i mirise.

Obavezno spakujte proizvode sa njihovim originalnim etiketama i u originalnom pakovanju. Popunite priloženi formular za povrat i stavite ga u kutiju sa proizvodima koje želite da vratite.

Kada Vaš paket primimo u nap magacin, cilj nam je da ga obradimo u roku od 2-3 radna dana. U zavisnosti od Vašeg prvobitnog načina plaćanja, biće potrebno 1-3 radna dana da povraćaj sredstava stigne na Vaš bankovni račun ili račun kreditne kartice. Imajte na umu: tokom PRODAJE ovo vreme obrade može potrajati duže nego što je gore navedeno.

Kada vratite svoje artikle u Denistar prodavnicu, potrebno je 1-3 radna dana, u zavisnosti od Vašeg prvobitnog načina plaćanja, pre nego što vidite da Vam je novac vraćen na račun Vaše banke ili kreditne kartice.

Obratite se našem odeljenju za korisničku podršku za sva pitanja na koja nema odgovora na stranicama za korisničku podršku. Kliknite na „Kontakt“ za stranicu za kontakt.