O nama

DENISTAR jeans je brend nastao kao rezultat ideje o pokretanju porodicnog biznisa, koji je veoma brzo prerastao u preduzece. Preduzeće Denis d.o.o. je osnovano 1989 godine. DENISTAR jeans i BLUE CODE su brendovi nastali kao rezultat dinamickog razvoja i pozicioniranja na regionalnom trzistu kompanije Denis.

Proizvodnja se odvija sa mašinskim parkom sastavljenim od najsavremenijih kompjuterizovanih mašina i automata. Sa poslednjim inovacijama u modnim trendovima obrade jeans-a posedujemo najsavremenije masine za pranje i obradu, kao i kompletno Ozonsko pranje. Fabrika i sedište preduzeća je locirano u Novom Pazaru (Srbija) u ulici Save Kovačevića bb. DENISTAR je prisutan i na ino. tržištima Crne Gore , Hrvatske, Mađarske, Češke, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Švedske .

Osim sto proizvodimo svoju robnu marku, mi vec godinama unazad smo usavrsili proizvodnju i za druge robne marke (posebno inostrane) sa kojima i dalje uspesno saradjujemo. Stoga vam nudimo izradu proizvoda pod Vasim brendom.

Obzirom na asortiman koji prodajete u vasim prodajnim objektima razvili smo proizvodnju koja bi odgovarala tim proizvodima. Kvalitetom i pristupacnim cenama pokusacemo ispuniti sve vase zahteve na trzistu. Oktobra 2011 godine DENISTAR jeans je sertifikovan i medjunarodnim standardom kvaliteta ISO 9001:2008. ***Modele možete pogledati na našoj web stranici www.denistar.rs ***svi modeli se mogu videti na facebook i instagram stranici DENISTAR jeans https://www.facebook.com/denistar.jeans/

Elvis Mehmedovic Marketing Manager +381631058881